Добродојдовте
Добродојдовте на веб страната на Копим, овде можете да се запознаете со работата на нашата компанија, да добиете информации за услугите кои ги нудиме...
 
МакедонскиEnglish
Навигација
Почетна
За Копим
Услуги
Клиенти
Контакти
Контакт

КОПИМ ШПЕД ДОО 

Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
+ 389 34 217617

Испрати порака ↓

 
 
Групацијата на Меѓународни Шпедитери - МИФА