Почетна Контакти
Контакти
Централа:

Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
Тел./Факс:  + 389 34 217617

This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

kopimkopim1

Директор: Risto ( Ице )

+389 70238317


Канцеларија Богородица: Стефан , Мите
This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

+389 34 230016  
+389 71 251528


Комерција: Силвана , Стефан
This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it
This e-mail address is being protected from spambots, you need JavaScript enabled to view it

+389 34 217617  
+389 71 207011
 
МакедонскиEnglish
Навигација
Почетна
За Копим
Услуги
Клиенти
Контакти
Контакт

КОПИМ ШПЕД ДОО 

Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
+ 389 34 217617

Испрати порака ↓

 
 
Групацијата на Меѓународни Шпедитери - МИФА