Почетна Услуги
Услуги

КОПИМ ШПЕД ви нуди транспортни решенија во сите сектори на индустријата и до сите дестинации во светот. Тие се така направени да допринесуваат на вредноста на стоката, а во исто време и да заштедуваат во испораката.

Транспортните решенија ги покриваат средствата на транспорт по копнен, морски и воздушен пат.

Копнениот транспорт е овозможен со опфат на патни и железнички услуги кои се направени во склад со вашите потреби за да се обезбедни пренос на стоката на најефикасен можен начин.

Главните услуги кои ги нудиме се:

МЕГУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ
ШПЕДИЦИЈА

OРГАНИЗАЦИЈА НА ПОМОРСКИ И КОНТЕЈНЕРСКИ ТРАНСПОРТ

ПОСРЕДУВАЊЕ ВО МЕГУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ

ОГРАНИЗАЦИЈА НА ЗБИРЕН ТРАНСПОРТ ОД И ДО СИТЕ ДЕСТИНАЦИИ


ДРУГИ УСЛУГИ

 


МакедонскиEnglish
Навигација
Почетна
За Копим
Услуги
Клиенти
Контакти
Контакт

КОПИМ ШПЕД ДОО 

Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
+ 389 34 217617

Испрати порака ↓

 
 
Групацијата на Меѓународни Шпедитери - МИФА