Почетна За Копим Локација
Локација
Локација -
Централа:
Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
+ 389 34 217617
Канцеларијa:
Граничен премин Богородица

 
МакедонскиEnglish
Навигација
Почетна
За Копим
Услуги
Клиенти
Контакти
Контакт

КОПИМ ШПЕД ДОО 

Ул.Караорман бб
1480 Гевгелија
+ 389 34 217617

Испрати порака ↓

 
 
Групацијата на Меѓународни Шпедитери - МИФА